Particulier Coöperaties Overheid Werkgevers Vastgoed
Zo werkt autodelen Onze initiatieven Nieuws Over ons

"Betreed de wereld van morgen."

Onze missie

Met OnzeAuto betreed je de wereld van morgen. Een toekomst waarin we vaker vanuit huis werken en steeds bewust kiezen voor een vorm van vervoer. We lopen en fietsen vaker, en verruilen de eigen brandstofauto voor elektrische mobiliteit.

We gaan die voertuigen ook steeds vaker met elkaar delen, gewoon met de mensen om ons heen. Dichtbij en duurzaam dus, maar ook voordelig, want een elektrische deelauto kan wel 50% goedkoper zijn dan het bezit van een eigen auto.

De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. Over enkele jaren rijden we deze deelvoertuigen voor minder dan 15 cent per kilometer. Comfortabel, extreem veilig en milieuvriendelijk. De voordelen stapelen zich op. Wie wil er dan eigenlijk nog een eigen auto?

Zo kunnen we in Nederland toe met 1 of 2 miljoen elektrische deelvoertuigen. Alle parkeerruimte die daarmee vrijkomt biedt ons ongekende mogelijkheden. Meer ruimte om te leven. Stil, groen en duurzaam. Wat ons betreft een kwestie van dóen.

Dichtbij

Duurzaam

Voordelig

Onze Partners

DEEL
Wagenplan
Ecotap
WeGo
Centraal Beheer

OnzeAuto werkt nauw samen met gerenommeerde partners, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de expertise, capaciteit en schaal van elke partner.