Onze Producten Onze Auto’s Onze Voorbeelden Onze Organisatie Vragen

Onze voorbeelden

Koplopers nemen het voortouw

Je ziet het in heel Nederland gebeuren: koplopers pakken het voortouw met initiatieven die bijdragen aan het verduurzamen van onze samenleving.

Alle beetjes helpen daarbij! Wil jij ook een bijdrage leveren, dan helpt OnzeAuto je graag op weg met een praktische en betaalbare oplossing voor elektrisch autodelen. Hieronder schetsen we enkele mogelijkheden uit onze dagelijkse praktijk. Je kunt er direct mee aan de slag!

2e auto's maken plaats voor een elektrische deelauto

Je kent het wel, wijken waar auto's vechten om een plekje in de straat. Daarbij valt op dat met name tweede auto’s eigenlijk vooral stilstaan. Niet alleen is dat enorm zonde van het geld, maar ook zonde van de ruimte die ze innemen. Het delen van een elektrische auto biedt hiervoor een prima oplossing! Met OnzeAuto is het mogelijk om een elektrische auto te delen, waarbij je via een app op je mobiel de auto kunt reserveren en de kosten met elkaar kunt delen. Zonder gedoe of het uitwisselen van sleutels. Met OnzeAuto kun je hier zelf mee starten en bekenden vragen om zich bij jou aan te sluiten. Met meerdere deelauto’s in de buurt kun je ook vrij eenvoudig een groep vormen, waardoor er altijd wel een deelauto beschikbaar is. Op deze manier lever je een mooie bijdrage aan een beter milieu en komt er meer ruimte in je eigen straat. En bovenal, als autodeler bij OnzeAuto kun je tot honderden euro's per maand besparen. Dat is dus samen slim rijden!

180115-oa-illustration-assets-final-19

Lokale ondernemers delen meerdere elektrische auto's

We treffen steeds meer lokale ondernemers die het exploiteren van meerdere elektrische deelauto’s als een mogelijkheid zien om duurzame mobiliteit te verbinden aan hun eigen ondernemingsbelang. Als garagehouder, ondernemer van een lokale supermarkt, ontwikkelaar of beheerder van een appartementencomplex, of als een zelfstandig professional in een bedrijfsverzamelgebouw, kun je lokale gebruikers elektrisch vervoer aanbieden. Zo vergroot je de lokale mobiliteit op een duurzame manier. Met iedere deelauto kun je 5 tot 8 brandstof auto’s uit het straatbeeld halen, zo blijkt uit onderzoek. Met OnzeAuto ondersteunen we jou als ondernemer. Jij biedt de auto’s aan en je ontvangt van gebruikers een vast maandelijks bedrag plus een bijdrage op basis van daadwerkelijk gebruik. Dat wordt geheel ondersteund met een slimme app. Ook dat is dus samen slim rijden!

180115-oa-illustration-assets-final-21

Elektrisch autodelen voor wie niet meer zelf kan rijden

We werken samen met een zorgcentrum, waar ouderen wonen die er graag op uit gaan, maar helaas geen auto meer kunnen of willen rijden. Openbaar Vervoer is vaak niet of onvoldoende aanwezig, vooral in de avonduren of in de weekenden. Met de elektrische deelauto en de inzet van een vrijwillige chauffeur vervoeren we deze ouderen van deur tot deur, tegen een redelijke vergoeding per km. De vrijwilliger krijgt bovendien als blijk van waardering gratis kilometers met de elektrische auto. Hoe mooi is dit? OnzeAuto heeft hier ervaring mee en helpt graag om dit te realiseren. Zo zie je maar dat samen slim rijden veel vormen kan aannemen!

180115-oa-illustration-assets-final-20

Kijk maar eens hoe we dit in Helvoirt in praktijk hebben gebracht: www.elektrischeautodelen.nl.