Ondernemers Not-for-profit Organisaties Particulier
Producten Dashboard Organisatie Nieuws Contact

Particulier

Start als particulier met het delen van elektrische auto’s

OnzeAuto helpt je als particulier om een elektrische auto te delen met je buren. Zo deel je de kosten, draag je bij aan een beter milieu en creëer je meer ruimte op straat. Dat is dus echt Samen Slim Rijden.

OnzeAuto biedt je vakkundige ondersteuning, waar en wanneer je wilt. Samen met onze netwerkpartners helpen we jouw deelinitiatief succesvol te lanceren. Zo kunnen we je helpen bij het leasen van de auto, inclusief deelverzekering, en het aanvragen van laadpaal, laadpas en een groen energiecontract. Net wat je wilt.

En we leveren natuurlijk een deelsysteem, waarmee je de auto kunt delen. Met onze app kunnen de gebruikers de auto reserveren, openen en sluiten. En wij kunnen de afrekening verzorgen op basis van tarieven, die jij afgesproken hebt. We bieden je graag de mogelijkheid om de kosten en opbrengsten van jouw elektrische auto op een rij te zetten. In jouw eigen dashboard kun je geheel vrijblijvend aan de slag.

Goed voorbeeld doet volgen. Het is goed mogelijk dat er meer koplopers in jouw buurt zijn die ook wel een elektrische auto willen inbrengen om deze te delen met buren. We helpen je dan graag om deze auto’s in een ‘pool’ te plaatsen. Daarmee neemt de beschikbaarheid voor de gebruikers sterk toe, en kun je de gebruikerstarieven nog verder laten dalen. Het delen van auto’s in een pool ondersteunen we graag. Dat kan door het opzetten van een mobiliteitscoöperatie, maar het kan ook op basis van sluitende afspraken over en weer. Wil je de mogelijkheden samen met ons verder verkennen, neem dan contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek!