Ondernemers Not-for-profit Organisaties Particulier
Producten Dashboard Organisatie Nieuws Contact

Ondernemers

Start als ondernemer met het delen van elektrische auto’s

OnzeAuto biedt jou als ondernemer de kans om EV-delen op de kaart te zetten. Onder je eigen naam, met vakkundige ondersteuning, precies zoveel en wanneer je wilt. Samen met onze netwerkpartners helpen we jouw deelinitiatief succesvol te lanceren.

Zo draag je bij aan een duurzame omgeving, en maak je tegelijk zelf een prima rendement. Dat is duurzaam ondernemerschap ten voeten uit.

Je biedt de gebruikers van jouw deelinitiatief tal van voordelen. Het comfort van elektrisch rijden, meer ruimte, schone lucht en stilte in hun eigen leefomgeving, en een zeer sterke reductie van de mobiliteitskosten. Met behulp van jouw eigen dashboard kun je geheel vrijblijvend op hoofdlijnen de financiële mogelijkheden verkennen.

Als ondernemer zet je EV-delen op de kaart. OnzeAuto ondersteunt je tegen een vaste abonnementsprijs bij de ontwikkeling, de lancering en het operationele beheer. OnzeAuto verdient zelf dus niet op de gereden kilometers of gereden tijd van jouw deelnemers. We noemen een paar voorbeelden uit onze dagelijkse praktijk:

Als autodealer, garage- of pomphouder kun je elektrische auto’s aan locale gebruikerskringen of mobiliteitscoöperaties aanbieden. De groep deelt samen de auto’s, OnzeAuto ondersteunt waar nuttig en nodig. Zo bouw je in een snel veranderende wereld aan een nieuw en duurzaam verdienmodel.

Als vastgoedontwikkelaar, woningcoöperatie of property manager kun je EV-delen aanbieden aan de bewoners van jouw wooncomplex. Zo biedt je de bewoners duurzame mobiliteit in het verlengde van de woonfunctie. Kwaliteitsverhogend, duurzaam en betaalbaar. En intussen maak je, als je dat zou willen, zelf een prima rendement. OnzeAuto ontzorgt je van A tot Z.

Als duurzaam ondernemer kun je eigenlijk niet om EV-delen heen. We kunnen in Nederland van 8 miljoen fossiele auto’s terug naar 2 miljoen gedeelde elektrische auto’s. Er zijn volop kansen voor ondernemers die durven en doen, in woonwijken, wooncomplexen, binnen bedrijven en tussen bedrijven. Verzeker je van een goede positie in de mobiliteits- en energietransitie. Bouw op de kracht en de ervaring van OnzeAuto en haar partners.

Wil je de mogelijkheden samen met ons verder verkennen, neem dan contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek!