Ondernemers Not-for-profit Organisaties Particulier
Producten Dashboard Organisatie Nieuws Contact

Nieuws

Goed op weg met de Buurtscan

Gemeenten, bewonersgroepen, coöperaties en ondernemers vragen ons om hulp bij het starten van een deelinitiatief. Dat vereist natuurlijk inzicht in de behoefte onder potentiële gebruikers om elektrische auto’s te gaan delen. De Buurtscan van OnzeAuto biedt dan uitkomst.

Delen of huren – een wereld van verschil!

OnzeAuto staat voor het delen van elektrische voertuigen in besloten kring. Maar is dat niet gewoon autoverhuur in een nieuw jasje? Wij vinden van niet. Lees in dit artikel meer over onze visie op autodelen.

De vernieuwde app van OnzeAuto live

Gebruikers van het eerste uur hebben lang gewacht op deze vernieuwde OnzeAuto app. Ook wij hebben hier echt naar uitgekeken. We hebben veel test versies gezien en raakten steeds meer onder de indruk van de functionaliteit van deze app.

Nieuwe elektrische deelauto’s

OnzeAuto heeft haar assortiment met elektrische deelauto’s uitgebreid. Later in het jaar verwachten we hier nog meer auto’s aan toe te voegen. Het belooft een mooi jaar te worden. Hieronder staan we stil bij enkele nieuwe modellen.

OnzeAuto levert elektrische deelauto’s voor Magis Vastgoed woonlocaties

OnzeAuto en Magis Vastgoed zijn overeengekomen dat OnzeAuto elektrische deelauto’s gaat aanbieden aan vaste huurders van woonlocaties van Magis Vastgoed.

Nieuwsbrieven

laatste

Nieuwsbrief OnzeAuto-Mei 2020