Particulier Coöperaties Overheid Werkgevers Vastgoed
Zo werkt autodelen Onze initiatieven Nieuws Over ons

Nieuws

Een kijkje in de keuken van OnzeAuto: Online marketing

Frank Boon, onze Growth Hacker, neemt je graag mee in de nieuwe wereld van online marketing van OnzeAuto. De eerste advertenties zijn geplaatst en we laten jullie graag zien wat voor keuzes we daarin hebben gemaakt.

Video: Samen Slim Rijden, Boxtel in beeld

Een lokaal kartrekkersteam zet samen met Gemeente Boxtel, Energie Coöperatie Boxtel, Transitie Boxtel en OnzeAuto het delen van elektrische autodelen in Boxtel op de kaart. Deze video geeft daar een mooi beeld van!

OnzeAuto biedt elektrische deelauto’s bij kastelen in Haverleij

We mogen deelmobiliteit aanbieden in Haverleij, even ten noorden van ‘s-Hertogenbosch! Geheel in de stijl van OnzeAuto doen we dat vraaggestuurd. Dus alleen als de bewoners van de 9 kastelen en het Slot Haverleij hierom vragen. Wij kijken hier zeer naar uit.

Frank start als Growth Marketeer bij OnzeAuto!

We hebben een nieuw onderdeel van het OnzeAuto team en hij stelt zich graag aan jullie voor!

Coöperatie DeelSlee in Loppersum van start

In Loppersum ging op 10 oktober het deelinitiatief DeelSlee van start. Deze gemeente in het prachtige Groningse land telt 17 dorpen en heeft de ambitie fossiel- en CO2 vrij te worden. Wij ondersteunen de locale coöperatie DeelSlee bij een grootschalig deelinitiatief. Hierbij wordt voor het eerst ook de Volkswagen ID.3 als deelauto ingezet. Hiermee is er weer een prachtig voorbeeld van autodelen op coöperatieve grondslag!

Nieuwsbrieven

laatste

Nieuwsbrief OnzeAuto - September 2020