Ondernemers Not-for-profit Organisaties Particulier
Producten Dashboard Organisatie Nieuws Contact

Nieuws

Even voorstellen: Ronald Keg en Vince van den Ham

In de afgelopen maanden is het team van OnzeAuto versterkt met de komst van Operations manager Ronald Keg en Product manager Vince van den Ham. In dit artikel stellen zij zichzelf voor.

OnzeAuto groeit verder door met versterking van het team en een geweldig kantoor in Utrecht Papendorp

OnzeAuto is opnieuw gegroeid! De afgelopen maand zijn wij verhuisd naar onze nieuwe kantoorruimte op de van Deventerlaan in Utrecht. Per 1 oktober is onze Product Manager Vince van den Ham begonnen en per 1 november onze Operations Manager Ronald Keg.

Steun jij onze nominatie voor duurzaamste bedrijf van Nederland?

OnzeAuto zet samen met particulieren, coöperaties en ondernemers het delen van elektrische auto’s in Nederland op de kaart. Samen geven wij vorm aan een duurzame omgeving. Dit is niet ongemerkt gebleven. OnzeAuto is namelijk door stichting Nederland C02 Neutraal genomineerd als duurzaamste bedrijf van Nederland!

OnzeAuto op het Energiefestival in het Evoluon

Op 7 november 2019 stond OnzeAuto op het Energiefestival bij het Evoluon in Eindhoven. Hier heeft Ton Dietvorst verteld over zijn belevenissen met het Auto van de Straat project in Rosmalen. Ton is bewoner, deelauto gebruiker, en een fantastische ambassadeur, die in dit soort initiatieven het verschil maakt.

Samen Slim Rijden Zeist draait op volle toeren!

Het gaat voorspoedig met het deelauto initiatief Samen Slim Rijden Zeist. We zijn hartstikke trots op de groei die daar is ingezet van 11 naar 21 elektrische auto’s.

Nieuwsbrieven

laatste

Nieuwsbrief December 2019