Ondernemers Not-for-profit Organisaties Particulier
Producten Dashboard Organisatie Nieuws Contact

Nieuws

Steun jij onze nominatie voor duurzaamste bedrijf van Nederland?

OnzeAuto zet samen met particulieren, coöperaties en ondernemers het delen van elektrische auto’s in Nederland op de kaart. Samen geven wij vorm aan een duurzame omgeving. Dit is niet ongemerkt gebleven. OnzeAuto is namelijk door stichting Nederland C02 Neutraal genomineerd als duurzaamste bedrijf van Nederland!

OnzeAuto op het Energiefestival in het Evoluon

Op 7 november 2019 stond OnzeAuto op het Energiefestival bij het Evoluon in Eindhoven. Hier heeft Ton Dietvorst verteld over zijn belevenissen met het Auto van de Straat project in Rosmalen. Ton is bewoner, deelauto gebruiker, en een fantastische ambassadeur, die in dit soort initiatieven het verschil maakt.

Samen Slim Rijden Zeist draait op volle toeren!

Het gaat voorspoedig met het deelauto initiatief Samen Slim Rijden Zeist. We zijn hartstikke trots op de groei die daar is ingezet van 11 naar 21 elektrische auto’s.

Online inschrijven door gebruikers

Potentiële gebruikers van een lokaal deelinitiatief kunnen geheel digitaal worden uitgenodigd, waarna ze zich - ook digitaal - kunnen inschrijven. De gebruiker gaat daarmee akkoord met alle vastgestelde gebruiksvoorwaarden.

Elektrische auto's in Brabant

Provincie Noord Brabant zet in op 100.000 elektrische voertuigen in 2020, en stimuleert daarom het delen van elektrische auto's met een aantrekkelijke regeling. Deze regeling loopt tot 3 december 2019. Wees er dus snel bij!

Nieuwsbrieven

laatste

Nieuwsbrief December 2019