Ondernemers Not-for-profit Organisaties Particulier
Producten Dashboard Organisatie Nieuws Contact

Nieuws

Vacature: Operations Manager M/V

OnzeAuto richt zich op het delen van elektrische auto’s. Wij ondersteunen lokale gemeenschappen bij de transitie van eigen autobezit naar het samen delen van elektrische auto’s. Met onze duurzame mobiliteitsoplossingen dragen we bij aan een schoner milieu en meer ruimte op straat. En ondertussen besparen deelnemers flink op hun mobiliteitskosten. Dat noemen wij “Samen Slim Rijden”. Ons team in Utrecht werkt in heel Nederland nauw samen met ondernemers en coöperaties om het autodelen verder op de kaart te zetten. In verband met de snelle groei zoekt OnzeAuto naar een Operations Manager (24-32 uur). Een mooie, uitdagende functie voor afstudeerders en afgestudeerden op HBO niveau.

Goed op weg

Goede operationele ondersteuning van beheerders en gebruikers vinden wij ongelooflijk belangrijk. OnzeAuto heeft digitale support desk ingericht, zodat we iedereen snel op weg kunnen helpen!

De gemeente aan zet : wie durft?

Veel gemeenten denken na over de vraag hoe zij het delen van elektrische auto’s kunnen stimuleren. OnzeAuto heeft daarom samen met lokale energiecoöperaties een aanpak ontwikkeld om het autodelen in een gemeente stapsgewijs op de kaart te zetten. Daarbij kan de gemeente een actieve rol spelen. Wie durft?

Trots op OnzeAuto

Ons goede werk blijft in de markt niet onopgemerkt. Organisaties zoals Impactview, een non-profit, gesteund door stichting DOEN, hebben ons nu in het vizier. We behoren volgens hen tot de “10 Dutch mobility startups that you should know about in 2020”. Zo, en nu staan we dus ook op de nationale lijst van Impact-First start-ups. Dat zijn mooie aanmoedigingen!

Andere tijden door Corona

Hopelijk komt Nederland langzaam uit de Corona crisis. Voor OnzeAuto is dit zeker geen eenvoudige tijd. We sturen onze gebruikers veilig de weg op en bereiden ons voor op de periode die volgt. 

Nieuwsbrieven

laatste

Nieuwsbrief OnzeAuto-Mei 2020