Ondernemers Not-for-profit Organisaties Particulier
Producten Dashboard Organisatie Nieuws Contact

Nieuws

Vacature: Operations Manager (24-32u)

OnzeAuto BV is een jonge onderneming, die zich richt op het delen van elektrische auto’s. We bieden een totaaloplossing voor (groepen) particulieren en ondernemers om onder eigen naam elektrische auto’s in een besloten kring van gebruikers te delen. We werken nauw samen met dealerorganisaties, vastgoedpartijen en coöperaties. OnzeAuto wil hiermee duurzame mobiliteit voor iedereen bereikbaar en betaalbaar maken. Voor OnzeAuto zoeken wij twee Operations Managers (24-32 uur)

Goed op weg

Goede operationele ondersteuning van beheerders en gebruikers vinden wij ongelooflijk belangrijk. OnzeAuto heeft digitale support desk ingericht, zodat we iedereen snel op weg kunnen helpen!

De gemeente aan zet : wie durft?

Veel gemeenten denken na over de vraag hoe zij het delen van elektrische auto’s kunnen stimuleren. OnzeAuto heeft daarom samen met lokale energiecoöperaties een aanpak ontwikkeld om het autodelen in een gemeente stapsgewijs op de kaart te zetten. Daarbij kan de gemeente een actieve rol spelen. Wie durft?

Trots op OnzeAuto

Ons goede werk blijft in de markt niet onopgemerkt. Organisaties zoals Impactview, een non-profit, gesteund door stichting DOEN, hebben ons nu in het vizier. We behoren volgens hen tot de “10 Dutch mobility startups that you should know about in 2020”. Zo, en nu staan we dus ook op de nationale lijst van Impact-First start-ups. Dat zijn mooie aanmoedigingen!

Andere tijden door Corona

Hopelijk komt Nederland langzaam uit de Corona crisis. Voor OnzeAuto is dit zeker geen eenvoudige tijd. We sturen onze gebruikers veilig de weg op en bereiden ons voor op de periode die volgt. 

Nieuwsbrieven

laatste

Nieuwsbrief OnzeAuto-Mei 2020