Ondernemers Not-for-profit Organisaties Particulier
Producten Dashboard Organisatie Nieuws Contact

OnzeAuto zoekt Product Manager

OnzeAuto zoekt medewerkers

OnzeAuto BV is een jonge onderneming, die zich richt op het delen van elektrische auto’s. We bieden een totaaloplossing voor (groepen) particulieren en ondernemers om onder eigen naam elektrische auto’s in een besloten kring van gebruikers te delen. We werken nauw samen met dealerorganisaties, vastgoedpartijen en coöperaties. OnzeAuto wil hiermee duurzame mobiliteit voor iedereen bereikbaar en betaalbaar maken.

Voor OnzeAuto zoeken wij een Product Manager (32 uur)

Functieomschrijving

Als Product Manager lever je een bijdrage aan de (door)ontwikkeling van onze diensten en producten, zoals de vorming van gebruikersgroepen, contractering, reservering, financiële verwerking, de deelapp en ondersteuning van beheerders en gebruikers. Ook lever je een bijdrage aan marktuitingen via websites, nieuwsbrieven en events.

Daarnaast werk je actief mee aan de ontwikkeling van onze Technology Roadmap en de inrichting van onze Business Intelligence (data, dashboards).

Functie-eisen

  • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Je bent flexibel en gericht op samenwerking
  • Je hebt een positief kritische houding, bent nieuwsgierig en maatschappelijk geïnteresseerd
  • Je durft verantwoordelijkheid te nemen en organiseert je eigen werk

Arbeidsvoorwaarden

OnzeAuto biedt jou een uitdagende functie binnen een jonge, groeiende onderneming. De salariëring is afhankelijk van je kennis en ervaring en ligt tussen € 2.500 – € 3.000 op basis van 40 uur. Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor een half jaar met de mogelijkheid tot verlenging bij goed functioneren.

Standplaats Utrecht - Papendorp

Interesse? Je kunt t/m 15 september solliciteren. Stuur je cv naar samenslimrijden@onzeauto.com. Voor meer informatie kun je bellen met Marcel Kloprogge op 06-52022684.