Ondernemers Not-for-profit Organisaties Particulier
Producten Dashboard Organisatie Nieuws Contact

OnzeAuto zoekt Operations Manager

OnzeAuto zoekt medewerkers

OnzeAuto BV is een jonge onderneming, die zich richt op het delen van elektrische auto’s. We bieden een totaaloplossing voor (groepen) particulieren en ondernemers om onder eigen naam elektrische auto’s in een besloten kring van gebruikers te delen. We werken nauw samen met dealerorganisaties, vastgoedpartijen en coöperaties. OnzeAuto wil hiermee duurzame mobiliteit voor iedereen bereikbaar en betaalbaar maken.

Voor OnzeAuto zoeken wij een Operations Manager (32-40 uur)

Functieomschrijving

Als Operations Manager lever je een bijdrage aan het verder professionaliseren en digitaliseren van de operationele processen binnen onze onderneming, zoals contracteren, reserveren, factureren en incasseren (met beschikbare platformen) en het beheer van onze eigen IT omgeving (Apple/Microsoft). Daarnaast ondersteun je onze lokale deelauto aanbieders bij het beheer van de deelinitiatieven, en help je deze ondersteuning verder te verbeteren.

Je legt processen vast in handzame documenten en illustreert deze met ondersteunende filmpjes.

Functie-eisen

  • Je beschikt over minimaal MBO4 werk- en denkniveau
  • Je hebt drie tot vier jaar relevante werkervaring
  • Je bent flexibel en gericht op samenwerking
  • Je bent gedisciplineerd en accuraat in je werk
  • Je durft verantwoordelijkheid te nemen en organiseert je eigen werk

Arbeidsvoorwaarden OnzeAuto biedt jou een uitdagende functie binnen een jonge, groeiende onderneming. De salariëring is afhankelijk van je kennis en ervaring en ligt tussen € 2.000 – € 2.500 op basis van 40 uur. Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor een half jaar met de mogelijkheid tot verlenging bij goed functioneren.

Standplaats Utrecht - Papendorp

Interesse? Je kunt t/m 15 september solliciteren. Stuur je cv naar samenslimrijden@onzeauto.com. Voor meer informatie kun je bellen met Marcel Kloprogge op 06-52022684.